Skip to content
OVER SILVER FERN

Passie voor ondernemen, bedrijven beter maken en het beste in medewerkers naar boven halen. Dat is wat Silver Fern kenmerkt. Als bedrijfsadviseur of interim manager samen met de ondernemer of directie naar een beter resultaat werken.

Dennis van der Voort – oprichter

Samenwerken en teamspirit zijn de drijfveren van Dennis van der Voort, oprichter van Silver Fern (2007). “Ik krijg veel energie van het geven en gunnen van succes aan anderen en van het delen van kennis en ervaring.”

VIER SUCCESFACTOREN VAN SILVER FERN

0
Vertrouw de medewerkers. Zij zijn de ogen en oren naar de klant en naar de interne organisatie.
0
Een frisse blik werkt. Wijk af van gebaande paden en kijk met een frisse blik naar het proces.
0
Doorzettingsvermogen. Focus op het doel zorgt voor scherpte. En zet door!
0
Leiderschap. Maak keuzes en geef daarmee richting aan een organisatie.

KWALITEIT & CERTIFICERING

Voor Silver Fern wordt kwaliteit gevormd door permanente educatie en opleiding, ervaring en persoonlijke ontwikkeling. Als Certified Executive Interim Manager (CEIM) zijn wij opgenomen in het beroepsregister van de Stichting Register Gecertificeerde Executive Interim Managers (Stichting REIM). Ook zijn wij officieel projectmanager voor PRINCE2® Practitioner.

Bollenstreek en Haarlemmermeer

Wij hebben een passie voor het MKB, maar ook ervaring bij grootzakelijk bedrijven. Wij werken veel vanuit de regio Bollenstreek en Haarlemmermeer. Om u nog succesvoller te laten zijn, schakelen wij onze partners in voor specifieke vraagstukken. Zij maken deel uit van het kennisnetwerk van specialisten, waarmee wij elke ondernemer omringen.

Onze partners

CROP registeraccountants
Meervaart Notarissen
Notariskantoor De Ruiter
VDSD Verzekeringen
MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN

Binden en verbinden is wat wij doen. Dat betekent kennis met anderen delen om elkaar te versterken. Vanuit die netwerkkracht zijn wij betrokken bij verschillende organisaties en netwerken.

Hans Roerink

Hans Roerink, Owner, Bite Management BV

“Dennis heb ik leren kennen als een toegewijde en betrokken collega. Hij heeft een meesterlijke neus voor verbeteringen en ziet snel zijn meerwaarde voor het bedrijf. Dennis heeft zich van zijn beste kant laten zien en blinkt uit door zijn snelle analyses en veranderingen op manegerial-zijde maar ook op de human interest-kant. Met recht een topper in zijn vak en in zijn werk!”

Alberto

Alberto Jack, Manager Operations, Interpolis Pensioen- en Vermogensbeheer

“Dennis is a very resultdriven Project Manager. A very nice and friendly person who finished his projects on time.”

Hans vd Meer

Hans van der Meer, Manager SSC Verzekeren, Volkswagen Pon Financial Services

“In de afgelopen periode heb ik Dennis leren kennen als een gedreven interimmanager die een goede basis heeft gelegd voor de verdere doorgroei van het SSC Insurance binnen VWPFS. In een prettige samenwerking met collega’s heeft hij gezorgd voor meer structuur en meer focus op resultaat. Dit vanuit een duidelijke eigen visie en mening.”

Egon

E.H. van Geenhuizen, CEO, Volkswagen Pon Financial Services

“De heer Van der Voort heeft zich betrokken getoond bij de uitvoering van de opdracht, bij de organisatie en haar medewerkers. Hij heeft een goede bijdrage geleverd aan het verder uitvoeren van de procesoptimalisaties van ons kenniscentrum Verzekeren binnen onze groep. Structurele en pragmatische oplossingen zijn daarbij geïmplementeerd.”

Erik Muetstege

Erik Muetstege, CEO, Nationale Nederlanden Bank

“Dennis ken ik als Management Consultant, die met zijn inhoudelijke verzekerings- en proceskennis in korte tijd een onderzoek heeft uitgevoerd en een praktisch uitvoerbare oplossing heeft neergelegd. Hij is zeer gedreven en heeft bij ING ook laten zien een uitstekend Interim Manager te zijn die gaat voor de mensen èn het resultaat. Een echte verbetermanager en bovendien een prettige collega om mee samen te werken, iemand die zijn afspraken nakomt.”

Eiko Visser

Eiko Visser, Manager inkoop beursverzekeringen, ING/Mandema & Partners

“Ik heb Dennis leren kennen als Interim Manager (COO/CFO) voor de business unit Finance & Operations tijdens een periode van een ingrijpende reorganisatie. Destijds kreeg de samenvoeging van ING Insurance & Risk Consultancy en Mandema & Partners B.V. pas inhoudelijk vorm na de implementatie van was het nieuwe automatiseringssysteem CCS Level 7.

Dennis heeft zich in vrij korte tijd ingewerkt in de organisatie en met zijn kennis en ervaring heeft hij structuur aangebracht in het bedrijfsonderdeel. Door zijn scherp analytisch vermogen, humor en kennis van verzekeringen, kon hij bruggen bouwen tussen de verschillende afdelingen resp. bedrijfsonderdelen om zijn project – het succesvol afronden van de systeemimplementatie en het vormgeven van de business unit F&O – goed af te ronden.

Een echte verbetermanager en ook een prettige collega om mee samen te werken. Mensgericht en toch strak op de inhoud, iemand die zijn afspraken nakomt.”

Roland Goldman

Jhr.R.F. Goldman, CEO, Mandema & Partners

“We zijn tevreden over de opdracht vervulling van Dennis en zijn invulling van de rol van COO/CFO.”

Hein Sabel

Hein Sabel, Algemeen Directeur, MIO Insurance

“I have experienced Dennis as a dedicated and highly professional colleague. His contribution to clearifying business principles and explanation of (strategic) processes at comparable broker businesses was clearly an added vallue to the establishment of MIO-Insurance. This all was combined with a personal, open en constructive approach which makes him a wonderful person to work with.”

Yvonne Baas

Yvonne Baas, Programmamanager, Allianz

“Dennis heeft indruk gemaakt door zich snel in te werken in de materie, makkelijk contact te leggen met alle stakeholders en conform opdracht heeft Dennis op een ogenschijnlijk simpele wijze een gedragen besluit weten te bewerkstelligen. Succes met je nieuwe opdrachten en graag werk ik weer met je samen!”

Corine Adams

Corine Adams, CIO, Allianz

“Dennis is an excellent business consultant with strong managerial and interpersonal skills.”

Janine Nanninga

Janine Nanninga, Adjunct Directeur Verzekeringszaken, DAS

“Dennis heeft de manager 4 maanden vervangen wegens haar zwangerschapsverlof. Ik heb hem leren kennen als een betrouwbare manager die meer wil doen dan op de winkel passen. Hij heeft de afdeling verder gebracht in processen, werkmethodieken en samenwerking. Hij weet zich de materie snel eigen te maken, heeft oog voor de klant en de medewerkers. Werkt efficient en is een prettige man om mee samen te werken.”

Jan Moerland

Jan Moerland, Director Legal Services & Insurance Business, DAS

“Dennis is een deskundige en flexibele interimmanager die in korte tijd goeie resultaten heeft neergezet in onze organisatie. Hij is daarnaast een goeie adviseur. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Dennis.”

Sander van Egmond, Algemeen directeur, Paauw & Van Egmond

“We stonden voor een stevige uitdaging, om als nieuwe generatie het bedrijf over te nemen. Dennis van der Voort heeft ons daar goed bij geholpen, zeker in de afstemming met de bank. Maar ook in de manier waarop we het bedrijf met 4 eigenaren sturen, heeft hij ons op het goede spoor gezet. Het was een lang traject, waarbij hij gedaan heeft wat nodig was. Zonder zijn inzet was dit niet gelukt!”

John van der Tol

John van der Tol, uitgever, Bollenstreek INTO business

“Bevlogen, betrokken, kundig en geïnteresseerd passen helemaal bij Dennis van der Voort. Hij geeft mensen ruimte om vanuit eigen kracht te kunnen opereren en daarmee de kwaliteit en samenhorigheid naar een hoog niveau te tillen. Dit is een natuurlijke eigenschap van Dennis welke terugkomt in zijn eigen zakelijke activiteiten als interim manager bij Silver Fern voor externe opdrachtgevers. Als coach voegt hij met zijn kennis en ervaring ook persoonlijk voor mij iets toe, waarvoor ik hem dankbaar ben. Daarnaast is Dennis 100% te vertrouwen, sociaal betrokken, oprecht, recht door zee en integer. Ik kan dan ook een samenwerking met hem aan iedereen aanbevelen.”

Peter

Peter van den Bedem, directeur Letsel, Van Ameyde

“Dennis is met grote voortvarendheid gestart en heeft zich grondig verdiept in de afdeling. De samenwerking met Dennis is professioneel en open. De mijlpalen zijn gehaald.”

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

+31 (0)652 351 880

info@silverfern.nl

Lisserdijk 241, 2165 AA Lisserbroek

ONZE OPDRACHTGEVERS
Back To Top