Skip to content

KIEN OndernemersAdvies neemt bedrijfsadvies Silver Fern over

KIEN OndernemersAdvies neemt de adviesdiensten van Silver Fern over. Vanaf 2018 werken KIEN en Silver Fern al strategisch nauw samen, waarbij de positionering in de markt van beide merken nu formeel vorm krijgt.

K!EN OndernemersAdvies

KIEN OndernemersAdvies heeft een duidelijke focus als strategisch adviesbureau voor ondernemers, ondernemingen en familiebedrijven. KIEN biedt diensten op 3 hoofdthema’s: ondernemersadvies, fusies en overnames en in familiebedrijven.

Ervaren adviseurs

Met haar focus op ondernemersadvies beschikt KIEN over een team aan ervaren adviseurs, die ieder voor zich ervaren en deskundig zijn. Zij kennen de taal van de ondernemer en brengen ook ervaring in de directiekamer mee. Een logische keuze voor elke ondernemer, die een team van specialisten om zich heen verzamelt.

Management Services

Voor Silver Fern betekent de het overdragen van de adviesdiensten ook een duidelijke keuze. Onder dit label worden managementdiensten aangeboden. Daarbij ligt de nadruk op Interim Management in boardroom- en senior managementrollen. Daarin is Silver Fern al meer dan 25 jaar succesvol.

Back To Top