Skip to content
INTERIM MANAGEMENT

Als interim manager nemen wij uw zorgen uit handen. Bij vertrek of ziekte van een topmanager, uit een noodzaak tot verbeteren of wat de reden ook is… Uw interim manager staat snel voor u paraat. Met een korte inwerktijd en een probleemoplossend vermogen helpen wij uw bedrijf op niveau te behouden.

CRISISMANAGEMENT

Ondervindt u problemen in uw bedrijfsvoering of is er onenigheid in het management? Onze crisismanager werkt snel en efficiënt aan het oplossen van de crisis. Wij nemen de regie in handen en denken mee. Wacht niet te lang met het inschakelen van een crisismanager. Het probleem is vaak groter dan u denkt.

Crisismanager

VERBETERMANAGEMENT

Wilt u betere prestaties, een hoger percentage klanttevredenheid of uw proces optimaliseren? Onze interim managers zijn ervaren in het verbeteren van bedrijfsvoering, processen en organisaties. Ook het veranderen van de interne bedrijfscultuur krijgt voldoende aandacht in het verbetermanagement project van Silver Fern.

COACHING DIRECTIE

Zoekt u een klankbord op directieniveau? Wilt u sparren over een moeilijk dossier of zelf uw strategie scherper en helder krijgen? Als dé business partner en coach voor management en directies zijn wij 24/7 inzetbaar. Een vertrouwenspersoon met kennis van uw business en visie.

Wij hebben een passie voor het MKB, maar ook ervaring bij grootzakelijke bedrijven. Of het nu is als interim manager, bedrijfsadviseur of ondernemersklankbord. Met onze ervaring helpen wij directies en topmanagers vooruit, realiseren we betere resultaten en verbinden wij ze aan elkaar.

ONZE OPDRACHTGEVERS
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lisserdijk 241, 2165 AA Lisserbroek

Back To Top