Skip to content
bedrijfsadvies
Bedrijfadvies is een specialisme

Partnerschap met KIEN OndernemersAdvies

Silver Fern is een strategisch partnerschap aangegaan met KIEN OndernemersAdvies. Één van de kernwaarden van Silver Fern is altijd geweest dat de kracht van samenwerken en delen essentieel is. Wij vinden dat elke ondernemer een team van specialisten om zich heen verdient.

K!EN OndernemersAdvies

In de afgelopen maanden hebben gesprekken plaatsgevonden, die geleid hebben tot de oprichting van KIEN OndernemersAdvies. Dit adviesbureau is op 1 januari 2018 van start gegaan. In het volste vertrouwen dat KIEN de beste partner voor ondernemers is, hebben wij de bedrijfsadvies en familiebedrijven-activiteiten van Silver Fern ondergebracht bij KIEN. Meer over de start en activiteiten van KIEN OndernemersAdvies is terug te vinden in het persbericht dat KIEN heeft verspreid.

Ervaren adviseurs

De leiding van KIEN is in handen van Dennis van der Voort. Met een team aan ervaren adviseurs voor ondernemers met een duidelijke visie. KIEN OndernemersAdvies is voor klanten van Silver Fern de partij waar zij terecht kunnen voor hun adviesvragen.

Interim Management

Het label Silver Fern blijft vooralsnog bestaan voor corporate interim managementactiviteiten. Dat wil zeggen langere opdrachten bij landelijke grootbedrijven. Tevens zal detachering van medewerkers vanuit Silver Fern plaats gaan vinden. Voor al het overige is er KIEN OndernemersAdvies, nieuw, maar vertrouwd anders!

Back To Top