skip to Main Content
BEDRIJFSADVIES

Een fusie of overname, een vraag van de bank voor onderzoek bij financiering of nieuwe producten ontwikkelen? Loopt u vast in het proces? Wij helpen uw bedrijf succesvol veranderen. Onze ervaren bedrijfsadviseur is zowel op strategisch als tactisch niveau uw gesprekspartner.

KLANKBORD

Zoekt u een klankbord op directie- of ondernemersniveau? Wilt u in vertrouwen sparren over een moeilijk dossier om gedachten te wisselen? Als klankbord en coach voor management en directies zijn wij 24/7 inzetbaar. Een adviseur met ervaring van uw business en visie.

BUSINESSPLAN

Geen business zonder businessplan. Wees bewust van uw doel, uw concurrentie en de markt. Voor een financiering is vaak een businessplan nodig. Onze adviseurs stellen de juiste vragen en helpen u met het businessplan. Zo gaat uw onderneming goed van start en wordt de juiste financiering verstrekt.

FUSIE OF OVERNAME

Ligt een overname of fusie in het vooruitzicht? Een nieuwe generatie nodig of juist een financiering voor uitbreiding? Onze bedrijfsadviseurs hebben ervaring met fusie en overname trajecten en ondernemers die onder bijzonder beheer zijn geplaatst. Samen met onze netwerkpartners begeleiden wij het hele proces.

Fusie of overname begeleiden

Wij hebben een passie voor het MKB, maar ook ervaring bij grootzakelijke bedrijven. Zowel op strategisch als tactisch niveau. Als bedrijfsadviseur of interim manager begeleiden wij uw bedrijf met een gefaseerde aanpak. Samen bouwen we de brug naar een betere omzet en resultaten.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Lisserdijk 241, 2165 AA Lisserbroek

Back To Top