Skip to content
Nieuwe website voor Silver Fern

Ons nieuwe uiterlijk online!

In 2017 bestaat Silver Fern 10 jaar, een mooi jubileum en daar lopen we alvast op vooruit. U heeft onze nieuwe website al gevonden. Wij zijn er trots op ons nieuwe uiterlijk online te laten zien. Een helder en duidelijk overzicht van de dienstverlening, een fris nieuw uiterlijk en leesbaar op alle platformen.

Nieuwe markten

Directeur Dennis van der Voort is er duidelijk over: “De afgelopen jaren hebben we het midden- en kleinbedrijf aan ons werkterrein toegevoegd en zijn we regionaal steeds zichtbaarder en actief geworden. De website moest daarin mee en dat is nu gerealiseerd.”

Naast de grootzakelijke markt, is het MKB belangrijk voor Silver Fern. Steeds meer MKB-ondernemers zoeken een team van specialisten om zich heen. Voor bedrijfsadvies en interim management kloppen ze bij Silver Fern aan, juist omdat ze dan een partij treffen die een krachtig netwerk beschikbaar heeft om die ondernemer te ontzorgen.

Specialismen

Interim Management en Bedrijfsadvies zijn de specialismen van Silver Fern, met in het bijzonder de begeleiding van DGA’s en familiebedrijven. De combinatie van grootzakelijk en MKB maakt Silver Fern bovendien een unieke partij in de markt.

De nieuwe website geeft heel helder weer welke diensten geboden worden en wat de kracht van Silver Fern is. Snel doorschakelen naar een informatie- of offerteverzoek is nu heel eenvoudig. Daar wordt ook snel op gereageerd, want online aanwezigheid is belangrijk, maar een persoonlijk gesprek werkt nog altijd het beste.

Corporate identity

Het bouwen van de website is verzorgd door 100% Leiden. Dennis van der Voort hierover: “We hebben verschillende partijen gesproken en uiteindelijk voor 100% Leiden gekozen. Zij hebben onze visie heel goed begrepen en omgezet in de nieuwe website met een fris design en die ook mobielvriendelijk is.”

Niet alleen de website silverfern.nl is in een nieuw jasje gestoken. Alle social mediakanalen van Silver Fern (Facebook, LinkedIn, Twitter, Google +) maken nu gebruik van dezelfde corporate identity.

Kijk gerust verder rond…  of nog beter: neem contact met ons op voor een kennismaking.

Back To Top