Skip to content
Seminar-Silverfern

KennisSeminar “Zelf Doen of Uitbesteden?”

CROP registeraccountants & belastingadviseurs en Silver Fern Interim Management & Bedrijfsadvies organiseren op woensdag 20 april voor de derde keer het KennisSeminar. Het thema is deze keer “Zelf Doen Of Uitbesteden?”. Voor dit seminar wordt samengewerkt met Olympia Uitzendbureau.

De wet DBA houdt vele ondernemers bezig. Kunnen we nog steeds externe capaciteit en deskundigheid inhuren of kan ik nog steeds als interim manager aan de slag? Daarnaast keren veel bedrijven terug naar hun kerntaken. Zaken die daar niet bij horen besteden ze uit of stoten ze helemaal af.

Het zijn twee complexe onderwerpen die veel vragen oproepen. Vooral omdat deze onderwerpen niet elke dag spelen, is het vinden van het juiste antwoord een zaak voor specialisten. De accountant, bedrijfsadviseur en de uitzendondernemer kennen de uitdagingen en kansen. Zij leggen haarfijn uit waar u op moet letten. Inhuur of outsourcing? Laat je informeren!

De specialisten van CROP en Silver Fern organiseren het KennisSeminar om hun kennis te delen en hebben een deskundige van Olympia Uitzendbureau als speciale gast uitgenodigd. Zij nemen u mee in de actuele ontwikkelingen op het gebied van inhuur & inleen en de kansen en uitdagingen bij outsourcing van werkzaamheden of productie. Bovendien ontmoet u andere ondernemers, die dezelfde vragen hebben en die hun ervaring delen.

Het KennisSeminar “Zelf Doen of Uitbesteden?” vindt plaats op woensdag 20 april 2016 van 16:00 tot 20:00 uur in het Historisch Museum Haarlemmermeer, Bosweg 17, 2131 LX Hoofddorp.

Deelname aan het seminar, de netwerkbijeenkomst en de aangeklede borrel is gratis voor ondernemers, directeuren en bedrijfseigenaren uit Haarlemmermeer en Duin- en Bollenstreek met minimaal 5 medewerkers in hun onderneming. Wel is aanmelding via onderstaande button verplicht.

Meldt u nu aan
Back To Top