Skip to content
Silver Fern is genomineerd voor De Sterkste Schakel

Silver Fern genomineerd voor De Sterkste Schakel

De Sterkste Schakel van de regio Rijnland is een jaarlijkse ondernemersprijs, die uitgereikt wordt aan bedrijven die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De erkenning hiervan is het gevolg van voordrachten door de eigen klantenkring. De Sterkste Schakel award wordt sinds 2004 uitgereikt.

Genomineerd

Silver Fern B.V.; Interim Management en Bedrijfsadvies is voor de verkiezing van 16 maart 2018 genomineerd. Directeur/eigenaar Dennis van der Voort hierover: “we bestaan in 2017 10 jaar en dan is het echt superleuk om door je eigen klanten te worden genomineerd voor een prijs. Service en klantgerichtheid zijn echte kernwaarden voor Silver Fern, alleen daarmee maken wij andere ondernemers beter.”

Kracht van Silver Fern

Silver Fern is een bedrijfsadviesbureau met een specialisme in familiebedrijven. We vroegen Dennis van der Voort naar de kracht van Silver Fern? “Bedrijfsadvies is een vak, een specialisme, dat je er niet even bij kunt doen. Wij geloven in een team van specialisten voor elke ondernemer. Voor ons betekent dat de ondernemer zelf en zijn bedrijf slimmer, sneller en beter laten functioneren. Met meer focus, structuur en toekomstgericht. We merken dat daar veel behoefte aan is. Geen moeilijke rapporten of ingewikkelde methodes, maar gewoon naast die ondernemer gaan staan en hem vooruit helpen. Dat doen we al 10 jaar met succes. Vraag het onze klanten, zij hebben ons genomineerd!”
Back To Top