Skip to content
Dennis van der Voort, directeur Silver Fern

10 jaar Interim & Advies!

Beste klanten, partners en relaties,

Vandaag, 4 april, bestaat Silver Fern 10 jaar. Een mooi moment om bij stil te staan, maar vooral ook om tegen u allemaal te zeggen: Enorm bedankt!

10 jaar

Toen ik 10 jaar geleden naar de Kamer van Koophandel ging om Silver Fern in te schrijven, had ik een mooi plan, om bedrijven beter te laten functioneren. Met enthousiasme, inzet en met hulp van de eerste klanten die vertrouwen hadden in de dienstverlening kreeg Silver Fern een stevige basis.

Vertrouwen en partners

In die 10 jaar groeide de dienstverlening van consultancy voor grote financiële instellingen naar interim management en uiteindelijk mkb-bedrijfsadvies met een specialisatie in familiebedrijven. Dat kon alleen dankzij uw opdrachten en het vertrouwen dat daarbij kwam kijken. En het kon alleen dankzij de geweldige partners die samen met mij aan uw opdrachten en verbetering van uw bedrijf hebben meegewerkt.

Mijlpaal

Silver Fern staat er goed voor en dat geldt ook voor al die klanten die gekozen hebben voor blijvende stappen vooruit. Vandaag dus een feestje en dan op naar de volgende mijlpaal. Waar Silver Fern dan staat, hoop ik u bij het 25-jarig jubileum te kunnen vertellen. Dat wordt een mooie uitdaging die ik graag met dezelfde passie samen met u aan ga, in het vertrouwen op een mooie en gezonde toekomst!

Met vriendelijke groet,
Dennis van der Voort, directeur

Back To Top