skip to Main Content
FAMILIEBEDRIJVEN

De motor van de economie. 70% van alle bedrijven is een familiebedrijf. Bijzondere bedrijven met specifieke eigenschappen. Regelt u alles binnen de familie of vraagt u advies aan een vertrouwenspersoon? Wij zijn specialist voor familiebedrijven. Een vertrouwde familiebedrijfsadviseur die als geen ander de unieke situatie en emoties in het familiebedrijf snapt.

FAMILIESTATUUT

Goede afspraken binnen de familie zijn essentieel voor een familiebedrijf. Hoe gaan we om met de familie, het eigendom en het bedrijf? Hoe brengen we deze belangen in balans? Een familiestatuut geeft de normen en waarden van de familie weer. Wij begeleiden het zorgvuldige proces om te komen tot het familiestatuut. Het bevat de afspraken die gemaakt worden binnen de familie, in het belang van het bedrijf.

BEDRIJFSOVERDRACHT EN VERKOOP

Bedrijfsoverdracht aan de volgende generatie of verkoop aan buitenstaanders. Complexe beslissingen die je niet alleen neemt. Wij zorgen voor een team van specialisten, kenners van de inhoud en emotie in het familiebedrijf, om u, uw familie en het bedrijf te begeleiden naar de volgende fase.

TRUSTED ADVISOR

Een vertrouwde femiliebedrijfsadviseur is voor elk familiebedrijf van toegevoegde waarde. Onze cliënten waarderen de aanpak van Silver Fern, die zij kenmerken als open, eerlijk en passend bij de familiewaarden. Wij praten niet mee met de cliënt, maar geven u advies waar u echt iets aan heeft. Zonodig schakelen wij een interim manager in, om tijdelijk leiding te geven.

Fusie of overname begeleiden

Juist in het familiebedrijf is vertrouwen essentieel. Wij hebben mooie familiebedrijven naar een volgende fase geholpen. Bedrijven in omvang van 5 tot 600 medewerkers. Onze vertrouwensband vraagt om anonimiteit over hun naam. Onze partners bevelen wij hen graag aan.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Lisserdijk 241, 2165 AA Lisserbroek

Back To Top